CE Booster

Het Groene Brein is mede-organisator van de CE Booster: een uniek landelijk programma dat startups die bijdragen aan de circulaire economie ondersteunt in het opschalen. Het programma biedt startups de nodige kennis, tools en expertise om impact te maximaliseren en verbindt startups aan een uniek landelijk netwerk.

Met de bewezen Rockefeller Habits methode bestaande uit Masterclasses en Peer-2-peer coaching worden startups geholpen met onder andere het ontwikkelen van strategie, het aantrekken van financiering en het verwerven van publiciteit. Circulaire startups kunnen zich tot uiterlijk 17 augustus aanmelden voor het programma.

Met de CE Booster ambiëren initiatiefnemers SMO (Stichting Maatschappij en Onderneming), het Groene Brein en de Dutch Centers for Entrepreneurship bij te dragen aan de groei van circulaire startups om zo de transitie naar de nieuwe economie te versnellen. Heb jij een startup met een circulair businessmodel en ambitie om te groeien? Meld je dan aan voor de CE Booster!

Lees op www.cebooster.com meer over dit programma.

 

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter