Home
Waar we aan werken
Ons brein
Onze werkwijze
Blijf op de hoogte
array(47) {
  ["_aero_cpt"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(4) "2655"
  }
  ["_aero_id"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(17) "reczoNKMxPX8nh8sg"
  }
  ["aero_Achternaam"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(9) "Cavagnaro"
  }
  ["aero_Telefoonnummer"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(14) "06 55 12 50 73"
  }
  ["aero_SDG's"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(208) "SDG 8: Waardig werk en economische groei,SDG 9: Industrie, innovatie & infrastructuur,SDG 12: Verantwoordelijke consumptie & productie,SDG 13: Klimaatactie,SDG 14: Leven in het water,SDG 15: Leven op het land"
  }
  ["aero_Postcode + stad"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(18) "8917 DD Leeuwarden"
  }
  ["aero_Functie"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(54) "Professor of Sustainability in Hospitality and Tourism"
  }
  ["aero_Thematiek"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(31) "System thinking,Natural Capital"
  }
  ["aero_NWO discipline"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(13) "Bedrijfskunde"
  }
  ["aero_Specialisatie in kernwoorden"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(44) "Duurzaamheid toegepast op horeca en toerisme"
  }
  ["aero_persoonlijke website"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(61) "http://www.stendenaihr.com/team/uas-professor-elena-cavagnaro"
  }
  ["aero_Leeftijd"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(5) "40-60"
  }
  ["aero_categorie 2"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(11) "leiderschap"
  }
  ["aero_Instelling"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(40) "NHL Stenden,Rijksuniversiteit Groningen"
  }
  ["aero_Email"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(30) "elena.cavagnaro@nhlstenden.com"
  }
  ["aero_Voornaam"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(5) "Elena"
  }
  ["aero_Faculteit, Lectoraat en / of afdeling"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(11) "Hotelschool"
  }
  ["aero_Postbus / Straat"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(13) "Rengerslaan 8"
  }
  ["aero_SDGs"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(107) "recIj9t53ngYoHHfS,rectAPlfWtupHXYUt,recyJhM8zfAoV18d2,recY7OBzmxTldz4pL,rectYUimdTR2iOnQC,recgRH0LduWuEo8Cr"
  }
  ["aero_kennis als raamwerk voor de nieuwe economie, om het te begrijpen, organiseren en structureren."]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(101) "leiderschap in duurzaamheid, 3 niveuas van duurzaamheid (persoon/bedrijf/systeem), ethiek, filosofie,"
  }
  ["aero_Categorie 1"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(7) "voedsel"
  }
  ["aero_Sector"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(21) "Toerisme, hospitality"
  }
  ["aero_Instelling overview"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(35) "rec1kNoAweDD1X9hk,recnhC72Cv9DWAxk4"
  }
  ["aero_Subdiscipline"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(24) "Duurzame bedrijfsvoering"
  }
  ["aero_kennis als inhoudelijk onderdeel van een nieuwe economie."]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(79) "duurzaam toerisme en horeca,duurzaam voedsel,verspilling,afvalstromen op events"
  }
  ["aero_Soort instelling (Hogeschool, Universiteit)"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(10) "Hogeschool"
  }
  ["aero_gender"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(5) "Vrouw"
  }
  ["aero_aantal doelen"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "6"
  }
  ["aero_Record ID"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(17) "reczoNKMxPX8nh8sg"
  }
  ["aero_Link naar foto"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(72) "https://hetgroenebrein.nl/wp-content/uploads/2017/12/Elena-Cavagnaro.png"
  }
  ["aero_Link_naar_foto"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(72) "https://hetgroenebrein.nl/wp-content/uploads/2017/12/Elena-Cavagnaro.png"
  }
  ["_thumbnail_id"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(4) "3495"
  }
  ["_edit_last"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "2"
  }
  ["_edit_lock"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(12) "1716901213:2"
  }
  ["aero_persoonlijke_website"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(61) "http://www.stendenaihr.com/team/uas-professor-elena-cavagnaro"
  }
  ["_yoast_wpseo_primary_category"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_yoast_wpseo_primary_alphabet"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_yoast_wpseo_estimated-reading-time-minutes"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "1"
  }
  ["_yoast_wpseo_wordproof_timestamp"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["aero_Concenate form"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(208) "voedsel,leiderschap,,duurzaam toerisme en horeca, duurzaam voedsel, verspilling, afvalstromen op events,leiderschap in duurzaamheid, 3 niveuas van duurzaamheid (persoon/bedrijf/systeem), ethiek, filosofie, ,,"
  }
  ["_cmplz_scanned_post"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "1"
  }
  ["aero_Tags"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(197) "voedsel,leiderschap,duurzaam toerisme en horeca,duurzaam voedsel,verspilling,afvalstromen op events,leiderschap in duurzaamheid,3 niveuas van duurzaamheid (persoon/bedrijf/systeem),ethiek,filosofie"
  }
  ["aero_Wetenschappelijk discipline (NWO)"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(13) "Bedrijfskunde"
  }
  ["aero_FunctieTitel"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(54) "Professor of Sustainability in Hospitality and Tourism"
  }
  ["aero_Mag op website?"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "Ja, goedgekeurd lid"
  }
  ["aero_MergedColumns CategorieKennis  202409"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["aero_Mag_op_website"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "1"
  }
}