Home
Waar we aan werken
Ons brein
Onze werkwijze
Blijf op de hoogte
Afbeelding Onderwijskaart
Categorie: Onderwijsvernieuwing, Talentontwikkeling
— publicatie

Onderwijskaart

Betrokken partners
  • Studenten voor Morgen
  • Leren voor Morgen
  • Goodrise
Home > Thema > Publicatie > Onderwijskaart

De onderwijskaart is hét hulpmiddel voor middelbare scholieren en studenten die tijdens hun studie aan de slag willen met duurzaamheid. Daarnaast geeft de kaart onderwijsprofessionals de mogelijkheid om te ontdekken hoe andere onderwijsinstellingen deze thema’s integreren in hun onderwijs.

De onderwijskaart biedt een uitgebreid overzicht van alle opleidingen en minoren gericht op duurzaamheid bij alle mbo-, hbo- en wo-instellingen in Nederland. In samenwerking met Studenten voor Morgen, Leren voor Morgen en Goodrise zijn al deze opleidingen waarin thema’s zoals het verbeteren van de leefomgeving, watermanagement, biodiversiteit, ecologie, duurzame ontwikkeling, circulaire economie en de energietransitie aan bod komen, in kaart gebracht. Het overzicht van al deze opleidingen is te vinden op Duurzamestudies.nl

Nieuwsgierig naar een studie met duurzaamheid? Ga dan naar Duurzamestudies.nl en ontdek de vele opleidingen die gericht zijn op duurzaamheid!

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste het laatste nieuws over ons werk en ons team ontvangen? Blijf altijd op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief! Schrijf je nu in en mis niets van onze updates!

Meer als dit