Home
Waar we aan werken
Ons brein
Onze werkwijze
Blijf op de hoogte
Afbeelding Kenniskaart Circulaire Economie
Thema: Circulaire economie
..
Categorie: Businessmodellen & ketens, Beleid & overheid, Hergebruik & reparatie, Logistiek, Rechtvaardigheid, Sociale innovatie
— publicatie

Kenniskaart Circulaire Economie

Betrokken partners
  • Versnellingshuis Nederland Circulair!
Home > Thema > Publicatie > Kenniskaart Circulaire Economie

De Kenniskaart Circulaire Economie biedt een toegankelijk en actueel overzicht van een grote hoeveelheid informatie rondom de ‘circulaire economie’. In de kenniskaart vind je toelichting op de circulaire economie, maar ook richtlijnen en praktische tips over hoe jij in jouw organisatie naar circulair kunt schakelen. Zo gaan we in op circulaire businessmodellen, beleid, initiatieven, ketens, financiering en meer. 

De kaart is gebaseerd op ca. 100 verschillende publicaties en geeft weer hoe de Circulaire Economie steeds meer vorm krijgt bij ondernemers, de regionale en nationale overheid, het onderwijs, kapitaalverstrekkers en andere sectoren zoals bijvoorbeeld de bouw, maakindustrie en consumptiegoederen. De kaart biedt een goed onderbouwd overzicht en linkt direct door naar centrale kennispunten, waar specifieke informatie per sector te vinden is.

Kenniskaarten

Kenniskaarten bieden een toegankelijk en actueel overzicht van een grote hoeveelheid informatie rondom bepaalde thema’s. Het Groene Brein heeft in samenwerking met partners de volgende kenniskaarten ontwikkeld:

Meer weten over deze thema’s? Bekijk de kenniskaarten. Heb je een vraag? Neem contact op!

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste het laatste nieuws over ons werk en ons team ontvangen? Blijf altijd op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief! Schrijf je nu in en mis niets van onze updates!

Meer als dit