Home
Waar we aan werken
Ons brein
Onze werkwijze
Blijf op de hoogte
Afbeelding Versnellingshuis Nederland Circulair!
Thema: Circulaire economie
..
Categorie: Businessmodellen & ketens
— programma

Versnellingshuis Nederland Circulair!

Resultaten
  • Rode Draden
Betrokken partners
  • Ministerie van IenW
  • VNO-NCW/MKB-Nederland
  • Het Groene Brein
  • MVO Nederland
Home > Thema > Programma > Versnellingshuis Nederland Circulair!

Het Versnellingshuis versnelt de transitie naar een circulaire economie door bedrijven te ondersteunen in het circulair ondernemen. Dat doen wij door het bieden van praktische informatie, het verlenen van hulp op maat en het begeleiden en faciliteren van ketensamenwerkingen.

Versnellingshuis Nederland Circulair-Logo

Het Versnellingshuis is in februari 2019 gelanceerd en is een samenwerking van het Ministerie van IenW, VNO-NCW/MKB-Nederland, Het Groene Brein en MVO Nederland. Samen ontsluiten we een groot netwerk van andere partijen en loketten, waaronder RVO.nl.

Netwerk

Het Versnellingshuis werkt met partners door het hele land aan de circulaire economie: onze Versnellingspartners bieden circulaire diensten en adviezen aan, zowel regionaal, in de sector of op financieel gebied.

Wil jij partner worden van het Versnellingshuis? Samenwerken aan onderzoek naar circulair ondernemen? Of ben je mkb-ondernemer en kan je wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op met het Versnellingshuis!

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste het laatste nieuws over ons werk en ons team ontvangen? Blijf altijd op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief! Schrijf je nu in en mis niets van onze updates!

Meer als dit