Home
Waar we aan werken
Ons brein
Onze werkwijze
Blijf op de hoogte
Afbeelding Groene Peper
Categorie: Onderwijsvernieuwing
— programma

Groene Peper

Resultaten
Betrokken partners
  • Studenten voor Morgen
  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • Duurzaam MBO
Home > Thema > Programma > Groene Peper

Iedere transitie voor een duurzamere wereld heeft kennis en kunde nodig: de energietransitie, voedseltransitie, grondstoffentransitie en de rol van digitalisering. En hoe creëer je die? Juist, door studenten in het mbo, hbo en wo goed op te leiden. Onderwijs dus. Het belang van duurzaamheid als vertrekpunt voor techneuten, bouwvakkers, beleidsmakers, IT’ers en eigenlijk voor alle vakken is essentieel, willen wij als maatschappij die transities gaan realiseren.

Daarom organiseren Studenten voor Morgen, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Duurzaam MBO en een jaarlijks afwisselende onderwijsinstelling Groene Peper. Dit is hét jaarlijks duurzaamheidsevent voor het onderwijs van de toekomst. Voor iedereen binnen het vervolgonderwijs die geïnteresseerd is in duurzaamheid en met specifieke aandacht voor de rol van digitalisering binnen duurzaamheid.

Groene Peper is het enige event op gebied van duurzaamheid voor mbo, hbo en wo in Nederland dat de mogelijkheid biedt om te netwerken, inspiratie op te doen en/of kennis uit te wisselen met iedereen binnen deze onderwijsdoelgroepen. Om zo te faciliteren om die transities te realiseren. Nu en in de toekomst.

Wil jij met jouw organisatie bijdragen aan Groene Peper? Laat het ons weten!

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste het laatste nieuws over ons werk en ons team ontvangen? Blijf altijd op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief! Schrijf je nu in en mis niets van onze updates!

Meer als dit