Home
Waar we aan werken
Ons brein
Onze werkwijze
Blijf op de hoogte
Ilja Beudel

— Nieuws

Ter herinnering aan Ilja Beudel

Met veel verdriet delen we het bericht dat onze zeer gewaardeerde collega Ilja Beudel is overleden op 28 maart j.l. We kennen Ilja als een energieke en vrolijke collega, met hart voor de zaak en voor het hele team. Een fijn en lief mens. Ilja zal ontzettend gemist worden.

Ilja vervulde verschillende rollen binnen Het Groene Brein. Zo was ze onder andere betrokken als programmamanager bij de Community Sociaal Circulair, was ze de aanjager van de praktijkgids Transdisciplinair werken en was ze accountmanager bij de Week van het Economieonderwijs.

Ilja was een echte netwerker en verbinder. Ze wist met haar energie en enthousiasme anderen te betrekken en te inspireren. Ze betrok ook graag jongeren in projecten, zoals binnen De Groene Academie en bij het ontwikkelen van het jongerenperspectief op de Nota Ruimte.

Intern vervulde ze de rol van HR-manager en maakte ze zich sterk voor een inclusieve werkomgeving. Ze zorgde voor een warm welkom voor nieuwe medewerkers en was een zeer betrokken collega met oog voor iedereen. We zijn dankbaar voor alles wat Ilja heeft gedaan. We bewaren warme herinneringen aan haar.

We hopen dat haar werk op vele manieren mag doorwerken voor een mooiere wereld van morgen.

We wensen de mensen die om Ilja heen staan veel liefde en sterkte toe.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste het laatste nieuws over ons werk en ons team ontvangen? Blijf altijd op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief! Schrijf je nu in en mis niets van onze updates!

Nieuws