Home
Waar we aan werken
Ons brein
Onze werkwijze
Blijf op de hoogte

Nieuws

Als eerste het laatste nieuws over ons werk en ons team lezen? Lees hieronder onze nieuwsartikelen. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis niets van onze updates!

DAN-CE: Waar wetenschap en beleid elkaar ontmoeten

Terugblik op de zesde DAN-CE conferentie, waar wetenschap en beleid elkaar ontmoeten en samenwerken aan praktijkvraagstukken.

Sturen op circulair ondernemen: kansen binnen de organisatie

Hoe creëer je draagvlak binnen een organisatie om circulair te ondernemen? In dit artikel verkennen we steward-ownership en andere kansen op dit gebied.

BUS-NL Roadmap 2024-2030: naar een duurzaam gebouwde omgeving

De roadmap 2024-2030 geeft inzicht in de benodigde acties om voldoende gekwalificeerde vakmensen te werven voor de transitie naar een duurzaam gebouwde omgeving.

Hoe zien jongeren de leefomgeving van Nederland in 2050?

Hoe zien jongeren hun leefomgeving anno 2023 en hoe zien zij de toekomst? Voor Mindset van de Toekomst heeft een jongerenteam de visies van jongeren op deze vragen opgehaald.

Thema: Natuur & Biodiversiteit

Uitgelicht:

Biodiversiteit volgens Rik Leemans: een enorme rijkdom

We spraken emeritus-hoogleraar Environmental Systems Analysis Rik Leemans over zijn afscheid, biodiversiteit en transdisciplinair werken.

Afbeelding Rik Leemans

Derde editie Week van het Economieonderwijs: 18-22 november 2024

Van 18 t/m 22 november 2024 vindt de derde editie van de Week van het Economieonderwijs plaats, dé landelijke week voor toekomstbestendig economieonderwijs.

De onderwijskaart is vernieuwd en verhuisd!

De onderwijskaart is vernieuwd en verhuisd! In de onderwijskaart vind je alle vakken, minoren en opleidingen op het mbo, hbo en wo in Nederland met duurzaamheid als thema.

Biodiversiteit volgens Rik Leemans: een enorme rijkdom

We spraken emeritus-hoogleraar Environmental Systems Analysis Rik Leemans over zijn afscheid, biodiversiteit en transdisciplinair werken.