Home
Waar we aan werken
Ons brein
Onze werkwijze
Blijf op de hoogte

Nieuws

Als eerste het laatste nieuws over ons werk en ons team lezen? Lees hieronder onze nieuwsartikelen. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis niets van onze updates!

Sturen op circulair ondernemen: kansen binnen de organisatie

Hoe creëer je draagvlak binnen een organisatie om circulair te ondernemen? In dit artikel verkennen we steward-ownership en andere kansen op dit gebied.

BUS-NL Roadmap 2024-2030: naar een duurzaam gebouwde omgeving

De roadmap 2024-2030 geeft inzicht in de benodigde acties om voldoende gekwalificeerde vakmensen te werven voor de transitie naar een duurzaam gebouwde omgeving.

Hoe zien jongeren de leefomgeving van Nederland in 2050?

Hoe zien jongeren hun leefomgeving anno 2023 en hoe zien zij de toekomst? Voor Mindset van de Toekomst heeft een jongerenteam de visies van jongeren op deze vragen opgehaald.

Derde editie Week van het Economieonderwijs: 18-22 november 2024

Van 18 t/m 22 november 2024 vindt de derde editie van de Week van het Economieonderwijs plaats, dé landelijke week voor toekomstbestendig economieonderwijs.

Thema: Circulaire economie
Categorie: Talentontwikkeling

Uitgelicht:

De onderwijskaart is vernieuwd en verhuisd!

De onderwijskaart is vernieuwd en verhuisd! In de onderwijskaart vind je alle vakken, minoren en opleidingen op het mbo, hbo …
Afbeelding Onderwijskaart

De onderwijskaart is vernieuwd en verhuisd!

De onderwijskaart is vernieuwd en verhuisd! In de onderwijskaart vind je alle vakken, minoren en opleidingen op het mbo, hbo en wo in Nederland met duurzaamheid als thema.

Biodiversiteit volgens Rik Leemans: een enorme rijkdom

We spraken emeritus-hoogleraar Environmental Systems Analysis Rik Leemans over zijn afscheid, biodiversiteit en transdisciplinair werken.

Zo maak je de transitie naar een circulaire economie

De Wegwijzer voor het werken aan transities: een handleiding vol tips en handvatten die professionals en bestuurders helpt met het maken van keuzes in hun transitie naar een circulaire economie.