Home
Waar we aan werken
Ons brein
Onze werkwijze
Blijf op de hoogte

Netwerk

Geen beschrijving aanwezig, schrijf deze bij elke categorie
Thema – Project
Thema Categorie
Type

Circulaire Economie & Rechtvaardigheid

In dit programma doen we onderzoek, bevorderen we de internationale dialoog en zetten we pilots op voor een rechtvaardige transitie naar een circulaire economie.

In dit programma doen we onderzoek, stimuleren we de internationale dialoog en zetten we pilots op voor een rechtvaardige transitie naar een circulaire economie.

Lectorenplatform Circulaire Economie

Sinds 2017 werken lectoren en onderzoekers van zestien hogescholen samen om met behulp van praktijkgericht onderzoek de transitie naar een circulaire economie versnellen.

Het Lectorenplatform Circulaire Economie wil met behulp van praktijkgericht onderzoek de transitie naar een circulaire economie versnellen.

Community Sociaal Circulair

Wetenschappers en pioniers werken aan sociale vraagstukken van de circulaire economie. Zo bouwen we een economie die werkt voor ons allemaal.

Wetenschappers en pioniers werken aan sociale vraagstukken van de circulaire economie. Zo bouwen we een economie die werkt voor ons allemaal.

LogiCELL

Sinds 2017 werken lectoren en onderzoekers van zestien hogescholen samen in het Lectorenplatform Circulaire Economie. Met elkaar willen we met behulp van praktijkgericht onderzoek de transitie naar een circulaire economie versnellen.