Jaarverslag 2020

Ook in 2020 heeft Het Groene Brein zich enorm ingespannen om de Nederlandse kennisbasis ten aanzien van duurzaamheid te mobiliseren om bij te dragen aan het oplossen van duurzaamheidsvragen en specifiek de tran­sitie naar circulaire economie te versnellen. Een transitie die juist in dit crisisjaar nodig was: de gevolgen van klimaatverandering, biodiversiteitsverlies en grondstoffenschaarste hebben nu en zullen in de toekomst minstens zo’n groot effect hebben als het coronavirus.

We presenteren met trots ons jaarverslag van 2020, waarin te lezen valt hoe wij samen met onze wetenschappers deze transitie aan hebben gejaagd. Zo lees je meer over de Communities of Science die we hebben opgezet en de publicaties die daaruit zijn gekomen, over ondernemers die we geholpen hebben, maar ook over interne processen die we het afgelopen jaar doorgelopen hebben.

Lees ook deze berichten

Gezocht: Projectmanager Community Sociaal Circulair

Wil jij als projectmanager bijdragen aan het versnellen van de transitie naar een circulaire economie? Voel jij je op je plek binnen een dynamische netwerkorganisatie die zich inzet voor kennisontwikkeling, -deling en toepassing? Dan zijn wij op zoek naar jou!    Wat?  Projectmanager Community Sociaal Circulair 24-28 uur per week  Wanneer?  Bij voorkeur per 1 september  Waar?  Utrecht/Randstad. Het Groene Brein […]

Gezocht: Projectmanager Het Groene Brein (tijdelijk)

Wil jij als projectmanager bijdragen aan het versnellen van de transitie naar een nieuwe, duurzame economie? Houd je van organiseren en voel je je op je plek binnen een dynamische netwerkorganisatie die zich inzet voor kennisontwikkeling, -deling en -toepassing? Dan zijn wij op zoek naar jou!    Wat?  Projectmanager Het Groene Brein 28-32 uur per week  Wanneer?  Bij voorkeur per […]

Deze website maakt gebruik van cookies
We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Pas hieronder je voorkeuren aan en klik vervolgens op OK om akkoord te gaan met deze cookies.

Cookie settings