De Duurzame Doorbraak #3: Van hebben naar huren

Het Groene Brein organiseert samen met Pakhuis de Zwijger voor de derde keer een Duurzame Doorbraak. Deze keer over Product as a Service.

Datum & tijd: 9 september 2020, 20.00 – 22.00
Plek: Pakhuis de Zwijger (te Amsterdam)
Aanmelden voor deze avond kan binnenkort via: www.dezwijger.nl

Van spijkerbroeken tot matrassen en van verlichting tot wasmachines; bij steeds meer bedrijven kun je goederen leasen in plaats van kopen. Het idee: de spullen gaan langer mee en zijn beter opnieuw te gebruiken, omdat het bedrijf daar baat bij heeft. Maar leidt dit verdienmodel daadwerkelijk tot minder of slimmer gebruik van grondstoffen? Waar lopen bedrijven tegenaan bij het in de praktijk brengen van product as a service? Wees getuige van een live matchmaking op het podium tussen ondernemers, bedrijven en wetenschappers.

Met onder andere de volgende sprekers: Sabine Oberhuber (TurnToo), Nancy Brocken (TU Delft) & Antoine Heideveld (Het Groene Brein)

Deze avond organiseert Het Groene Brein samen met het Transieteam Consumptiegoederen en Pakhuis de Zwijger.

Lees ook deze berichten

Column van hoogleraar Louise Vet

Tijdens de (online) werkbijeenkomst van Het Groene Brein op 23 april 2020, sprak Louise Vet een column uit over het werk van wetenschappers met een duurzame missie in tijden van corona. Louise Vet is hoogleraar Evolutionaire Ecologie aan de Wageningen Universiteit en verbonden aan het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW). Bovendien is zij lid van Het Groene Brein. Je kan […]

De Duurzame Doorbraak #3: Van hebben naar huren

Het Groene Brein organiseert samen met Pakhuis de Zwijger voor de derde keer een Duurzame Doorbraak. Deze keer over Product as a Service. Datum & tijd: 9 september 2020, 20.00 – 22.00 Plek: Pakhuis de Zwijger (te Amsterdam) Aanmelden voor deze avond kan binnenkort via: www.dezwijger.nl Van spijkerbroeken tot matrassen en van verlichting tot wasmachines; bij steeds meer bedrijven kun […]