De Duurzame Doorbraak #2: Rethinking fashion

Woensdag 2 oktober, 20.00 – 22.00

Pakhuis de Zwijger

Hoe kunnen pioniers op het gebied van circulaire textiel en mode verder groeien?

Van kleding uit mest tot online marktplaatsen voor afgedankt textiel; aan welke duurzame doorbraken werken ontwerpers en ondernemers in de wereld van textiel en mode? En waarmee kunnen zij nog wel wat hulp gebruiken? Wees getuige van een live matchmaking op het podium tussen circulaire pioniers, wetenschappers en andere experts om hun business een serieuze boost te geven.

Met onder andere de volgende sprekers: Kim Poldner (oprichter Circular Fashion Lab bij de Wageningen Universiteit) & Jade Wilting (Circl Economy)

Aanmelden voor deze avond kan via: www.dezwijger.nl

Deze avond organiseert Het Groene Brein samen met de Dutch Circular Textile Valley (DCTV) en Pakhuis de Zwijger.

Lees ook deze berichten

Impact volgens Inge Oskam: we moeten anders over materiaal gaan nadenken

Inge Oskam is lector Circulair ontwerpen en ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Ook is ze onderdeel van het Centre for Expertise Urban technology, en het Centre of Expertise Urban Governance and Social Innovation. Ze doet onder andere onderzoek naar de circulaire stad en welke vragen er komen kijken bij hoogwaardig hergebruik van reststromen. Want duurzaam omgaan met materialen gaat […]

Carbon Farming event: de toekomst van carbon farming

Op 18 maart organiseerde Het Groene Brein het Carbon Farming event als onderdeel van het Regeneratieve Landbouw programma. Wat is carbon farming en hoe kunnen we boeren helpen om deze vorm van koolstof opslaan mogelijk te maken én te waarderen? Regeneratieve Landbouw programma In het Regeneratieve Landbouw programma onderzoekt een team van onderzoekers van de universiteiten van Wageningen, Utrecht en […]

Deze website maakt gebruik van cookies
We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Pas hieronder je voorkeuren aan en klik vervolgens op OK om akkoord te gaan met deze cookies.

Cookie settings