De Duurzame Doorbraak #2: Rethinking fashion

Woensdag 2 oktober, 20.00 – 22.00

Pakhuis de Zwijger

Hoe kunnen pioniers op het gebied van circulaire textiel en mode verder groeien?

Van kleding uit mest tot online marktplaatsen voor afgedankt textiel; aan welke duurzame doorbraken werken ontwerpers en ondernemers in de wereld van textiel en mode? En waarmee kunnen zij nog wel wat hulp gebruiken? Wees getuige van een live matchmaking op het podium tussen circulaire pioniers, wetenschappers en andere experts om hun business een serieuze boost te geven.

Met onder andere de volgende sprekers: Kim Poldner (oprichter Circular Fashion Lab bij de Wageningen Universiteit) & Jade Wilting (Circl Economy)

Aanmelden voor deze avond kan via: www.dezwijger.nl

Deze avond organiseert Het Groene Brein samen met de Dutch Circular Textile Valley (DCTV) en Pakhuis de Zwijger.

Lees ook deze berichten

Conferentie ‘Logistiek beweegt de Circulaire Economie’

Dat we overgaan naar een circulaire economie is geen nieuws. Dit stelt juist ook de logistiek voor grote kansen. Immers de kern van logistiek is het verbinden. En dat is de crux. De opschaling lukt alleen maar als bedrijven en organisaties die nieuwe vindingen doen, elkaar snel en effectief weten te vinden. Bovendien, de logistiek is een grote sector in […]

Vacature student-assistent of stagiair Sociale Innovatie

Gezocht: studenten met interesse in de sociale kant van de circulaire economie Ben jij een gevorderde of net afgestudeerde master- of bachelor student met interesse in de circulaire economie die studie wil aanvullen met onderzoeksgericht werk met verschillende wetenschappers, professionals en andere belanghebbenden op het gebied van sociale innovatie en circulaire economie? Dan is Het Groene Brein op zoek naar […]

Deze website maakt gebruik van cookies
We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Pas hieronder je voorkeuren aan en klik vervolgens op OK om akkoord te gaan met deze cookies.

Cookie settings