Onvermijdelijk Circulair – Week van de Circulaire Economie 2019

Van maandag 14 januari tot en met vrijdag 18 januari 2019 is het de Week van de Circulaire Economie.  Tijdens deze week zetten circulaire ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie.

Goede voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar, starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Neem een kijkje op de agenda om te zien naar welke evenementen je toe kunt!

De Week van de Circulaire Economie is de jaarlijkse, landelijke campagneweek die wordt georganiseerd door Nederland Circulair!, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Het Groene Brein is een van de partners van Nederland circulair!

Lees ook deze berichten

Impact volgens Inge Oskam: we moeten anders over materiaal gaan nadenken

Inge Oskam is lector Circulair ontwerpen en ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Ook is ze onderdeel van het Centre for Expertise Urban technology, en het Centre of Expertise Urban Governance and Social Innovation. Ze doet onder andere onderzoek naar de circulaire stad en welke vragen er komen kijken bij hoogwaardig hergebruik van reststromen. Want duurzaam omgaan met materialen gaat […]

Carbon Farming event: de toekomst van carbon farming

Op 18 maart organiseerde Het Groene Brein het Carbon Farming event als onderdeel van het Regeneratieve Landbouw programma. Wat is carbon farming en hoe kunnen we boeren helpen om deze vorm van koolstof opslaan mogelijk te maken én te waarderen? Regeneratieve Landbouw programma In het Regeneratieve Landbouw programma onderzoekt een team van onderzoekers van de universiteiten van Wageningen, Utrecht en […]

Deze website maakt gebruik van cookies
We gebruiken cookies voor de werking van deze website, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Pas hieronder je voorkeuren aan en klik vervolgens op OK om akkoord te gaan met deze cookies.

Cookie settings