De versnellerfiets is van start!

De Versnellerfiets is van start!

Vooruit met je idee! Dat is het credo van de Versnellerfiets: een bakfiets die next-economy ideeën in het mbo ophaalt en vervolgens met die ideeën op de pedalen trapt. Oftewel: van idee, naar doeltreffendheid. Liggen er u binnen uw school of opleiding nog ideeën op de plank te verstoffen dieniet vooruit komen? Dan biedt de Versnellerfiets uitkomst.

Feestelijke lancering op Future of Mbo

Op 14 juni stond de Versnellerfiets voor het eerst te pronken op het Future of Mbo-congres. Het congres daagt haar bezoekers uit om bij te dragen aan dé vernieuwing in het beroepsonderwijs. Het congres onderzocht samen met haar bezoekers wat vernieuwing in het beroepsonderwijs precies inhoudt.

Heb jij dat ook?

Jij hebt vast ook regelmatig zo’n leuk idee met potentie. Dat de wereld kan veranderen. Of in elk geval een beetje. Maar het ontbreekt je aan de tijd om het uit te werken…

Doe dan mee!

Voor al die ideeën in het mbo is er nu de Versnellerfiets! De Versnellerfiets helpt elk idee twee stappen verder. Beloofd! Door er met je over te praten. Er een expert bij te halen. Of iemand die al eens iets vergelijkbaars heeft gedaan. Het maakt niet uit of het gaat om iets dat alleen nog in je hoofd bestaat. Of al op papier. Of misschien al in de praktijk. Voorwaarde is dat er sprake is van een samenwerking tussen een mbo en een bedrijf én dat het gaat over de next economy. Een idee voor het beroepsonderwijs van en voor de toekomst dus!

Hoe werkt het?

Je meldt je aan bij www.versnellerfiets.nl. De Versnellerfiets komt bij je langs om jouw idee te bespreken. En een prikkelend filmpje van jouw vraag te maken. Waar andere mensen op kunnen reageren om jou verder te helpen.

In oktober zijn er drie Versnellerfiets Meet-ups, ook één in jouw regio. Daar brengen we alle ideeën uit de regio bij elkaar. Met ondernemers, wetenschappers, experts en anderen om jouw idee nóg een stap verder te brengen.

Wat heb je dan?

Als het goed is staat daarna helemaal niets je meer in de weg om je idee te gaan uitvoeren. Jij blij. Bedrijf blij. Studenten blij. Wereld blij!

Meld je dus nu aan op www.versnellerfiets.nl met je idee of voor meer informatie, of bekijk deze flyer.

Powered by Het Groene Brein Roots & PBT

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter