Ook innovatief in de circulaire economie? Doe mee met Round = Real!

Round=Real

Top! Jouw onderneming is dus ook slim bezig. Met ‘Round=Real’ zorgen we ervoor dat je de aandacht krijgt die je verdient. Goed voor jou, goed voor de circulaire economie én goed voor andere ondernemers, die inspiratie en motivatie krijgen door jouw Round=Real-verhaal!

Wat is het?

Round = Real is een communicatiecampagne van Nederland Circulair!. Met deze campagne bieden we een podium aan innovatieve circulaire ondernemers, hen onderling verbinden en laten zien dat de circulaire economie kan!

Hoe werkt het?

We delen je Round=Real-verhaal zoveel mogelijk via onze kanalen en ons netwerk. Je maakt meteen deel uit van de groep ondernemers en medewerkers die in Nederland als eerst slim genoeg waren om de circulaire economie te omarmen als hét businessmodel van de 21e eeuw.

Wat kun je doen?

Maak zelf je item aan op CirculairOndernemen.nl. Kies een uitdaging als je nog een vraagstuk hebt (dat mag!) een oplossing als je een succesvol product of dienst wil omschrijven. Laat ons dan wel even weten dat je Round=Real bent: Kies de tag ‘Round is Real’. Wij bekijken je inzending en delen je verhaal met anderen.

Schrijf een korte statement waarin je uitlegt waarom jouw product/dienst zo’n logische oplossing is en waarom het zo goed past bij Round = Real. Bij voorkeur een korte en wervende campagnevideo (neem even contact op als je hiervoor hulp of contacten nodig hebt), maar geschreven tekst met een foto volstaat ook.

Wil je anderen betrekken bij Round=Real? Deel dan het filmpje waarin Meester K vertelt dat de aarde is niet plat maar rond: Round = Real. En net zoals Columbus dankzij een ander perspectief een nieuwe vaarroute ontwikkelde en daarmee Amerika voor ons op de kaart zette, bekijkt Nederland de economie vanuit een ander perspectief: onze kringlopen en productieketens kunnen ook rond worden. Want Round = Real.

 

Vragen? Of hulp nodig?

Neem contact met ons op, zodat je uit kunt leggen waarom jouw product/dienst in de Round = Real campagne thuishoort – en dus meer aandacht verdient. Dan kunnen we gezamenlijk kijken hoe we jouw verhaal het beste in de spotlights kunnen zetten. Mail naar: hallo@circulairondernemen.nl.

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter