2/11 Het Groene Brein Festijn

Het is feest: Het Groene Brein bestaat bijna vijf jaar. Een mooie reden om samenwerking tussen wetenschap, bedrijfsleven en andere partijen voor een nieuwe, duurzame economie te vieren op Het Groene Brein Festijn, op donderdagavond 2 november 2017. Verzeker je van een plek en bestel je gratis kaartje hier

Programma
Het festival biedt een uitgebreid keuzemenu met voor elk wat wils. Zo is er een live Groene Breinbrekerinterview door Jan Bom (Hoofdredacteur P+) waarin onderzoek van Groene Breinleden ineens dichtbij komt, ontrafelt Louise Vet (directeur NIOO-KNAW) in een Mini-College het mysterie poep = goud, en kun je je kennis testen in de grote Groene Wetenschapsquiz door dé wetenschapsquizmaster Rob van Hattum. Verder kun je meepraten in een verdiepend rondetafelgesprek over SDG’s (op uitnodiging), meedenken met prikkelende innovaties en wetenschappers van Het Groene Brein de hemd van het lijf vragen. Kortom, een festijn bastensvol inspiratie, innovatie en zichtbare verbinding tussen wetenschap en praktijk dat je niet mag missen.

Het voorlopige programma vind je hier!

Praktische details

Wat: Festival Het Groene Brein Festijn
Wanneer: Donderdagavond 2 november, tussen 18:30-22:30u
Waar: Nemo, Oosterdok 2, 1011 VX Amsterdam

Meer weten of aanmelden?
Je kunt hier je gratis kaartje bestellen. Of neem voor meer informatie contact op met Dianne de Fijter of Carien van der Have.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter